sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Eurooppa 4 ja hernerokkaa!

Soppa Koivisto viime kesänä Veteraanien SM-kilpailuissa Harjulla.

Torstaina olin sitten ensin käynyt juttelemassa eläkesäästöistä. Juu. Hyvässä vauhdissa ollaan, vaikka aika surkeeta pörssissä. Lähinnä plussaa se, että eläkeikään nyt on vielä aikaa, joten ehtii tulla vielä monet laskut ja nousut.
Sitten kun tulin kotiin sitä kirjallista ja kirjallista. Tuntui toivottomalta. Päätin, että nyt pidetään hauskaa. 19 jälkeen mentiin tohon paikalliseen ja liput odottivat meitä siellä Teatteri Eurooppa Neljän esitykseen, Ilosanoma. Aivan huippu. 50 min täyttä räkätystä ja tauko ja sit esittivät kivaa musaa. Päästiin tanssimaan ja tavattiin tuttuja pitkästä aikaa. Ihan pilkulle asti oltiin ja kun pohjanmaan kautta oli menty, perjantai oli ihan hirveä, eikä tietokoneen ääressä olemisesta tullut mitään. Päätin, että sitä kirjallista ei kukaan tarvitse perjantaina ja siirsin sen sujuvasti sunnuntaille. Kannoin läppärin lauantaina töihin ja sain aika paljon tehtyä.
Pojan kanssa käytiin kaupassa. Vähän tonnikalasoosi aineita ja herkkuja. Ilta telkkua katsellen. Holby City, Kotikatu, Takaisin saarelle ja taisi vielä tulla Monk. Sit kyl pikkusen väsy.
Sunnuntaina, kun isi lähti tytön kanssa jakamaan autokauppaan rokkaa, minä sitten tein sen tehtävän ja tein varmasti 8 tuntia. Sitten painoin nappia ja keräsin kimpsut ja kampsut. Meni miten meni, mutta en ollut koskaan kirjoittanut kirjoitelmaa tietokoneen avustuksella, vaan oikeesti aina paperia ja kynä, joten tein aluksi varmasti ihan turhaa työtä.
Nyt kiltisti nukkumaan. 4 pitkää työpäivää ja kouluviikonloppu. Eini-tädin silkkihame odottaa vyötärönauhaa ja lupasin perjantaiksi. Kun yhdestä pääsee, lisää hommia tulee ;-)
Rauhallisia unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti