keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Hieno tulos!


Lokakuun tulos töissä oli hieno. Kaikki meni nappiin. Toisaalta laman aikana ihmiset katsovat vanhaa takkiaan ja ajattelevat, että jos vaikka pesuun. Ei tarvitse ostaa uutta. Kurjaa vaan ottaa kaapista kesän ajan muhineet likaiset vaatteet ja ajatella, että niistä tulee kuin uusia. Aina kauden jälkeen likainen takki pesuun ja puhtaana säilytykseen. Toisille selvä, toisille ei.
Pimeetä on. Kolme heijastinta roikkuu. Yksi repussa (Muumi), yksi takissa (kissa) ja hihassa nauha.
Olen ajanut ajokortin nyt vasta aikuisena 40 vuotiaana. Vähän ajan, pakko myöntää. Kesällä kokeilin Hiacea ja sen tuntui ihan hyvältä. Pimeän ajon opetuksessa oltiin ensin raviradalla katsomassa miten mikin valolähde toimii ja kuinka näkyy ilman ja heijastimen kanssa. Se oli oikeesti vaikuttavaa ja sen jälkeen tuntui siltä, että kellään ei ole oikeutta liikkua pimeässä ilman heijastinta.
Tyttö on ollut tänään pois raksalta. Kuumetta. Tossa se köllii ja näyttää tosi kipeeltä. Ei syö ja sitä suututtaa. En tiedä miten tohon "sikaan" tulisi suhtautua. Minäkään ole ollut 6 een vuoteen pois töistä. Oikeesti mistä tietää onko se "sika" vai ihan tavallinen syysflunssa.
Meidän maatiaiskissa Maija 6 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti