sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Ilta vierähti.

Aivan uskomatonta sapuskaa. Niin. Olen ollut kokin kanssa naimisissa 20 vuotta ja vaikka mitä on ollut, aina kun lautanen on tullut eteen...tiedän, että kannattaa taistella :-) Lohta ja risottoa ja viininä Craffigna, Argentiinalainen valkoviini. Jälkiruuaksi kahvi ja pala suklaata.
Itse en laita ruokaa...tiskaan ja siivoan sitten jäljet. Kun lapset olivat pieniä ja olin kotona, tein pakolliset makaroonilaatikot ja saatoin leipoa, mutta siinä se sitten. HEI HALOO! Minä olen niitä naisia, jotka nojaavat ostoskärryihin, kun herra ostaa ruuan. Toisaalta kärryyn tulee kyllä sitten "vaimolisä". Mikähän se on :-)
Meillä on kaksi tyttöä ja kolmas sitten nuorimies, joka tänään ensimmäistä kertaa kävi riparin merkeissä kirkossa. Tuntuu oikeesti ihan hassulta, kun poikaa katselee. Pitkä kun mikä. Ei ole tullut isäänsä, eikä pappoihin :-)
Huomenna sitten aloittamaan uutta työkuukautta. Puhtaalta pöydältä. Käyn kaupan kautta, haen maitoa kahvin kanssa. Postissa joudun käymään, viemään perjantain kirjekuoret.
Hei muistetaan LOTTO. En yleensä lottoa, mutta kävin arpomassa ylärivin. Isännällä on vakiorivi esikoisen syntymän jälkeen. Tiukasti aina sama rivi ja kerran olisi tullut 6 oikein, jos äiti olisi syntynyt 25 päivä. Hei haloo ;-)
Oikein hyvää iltaa ja rauhallisia unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti