sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Isänpäivää.

Eilen llalla katseltiin elokuva "Leon". Olin pätkiä siitä nähnyt joskus, mutta nyt jäin tapittamaan sitä isin kanssa. Yllättävän hyvä pätkä ja piti otteessa koko elokuvan ajan.
Aamulla sitten,kun ipanat vielä vetivät sikeetä, keitin aamukahvit, toin sänkyyn ja isi sai lahjaksi "Viivi ja Wagner" kupin ja kirjan. Kortissa oli kuninkaan kuva. Meidän kissa Maijakin oli laittanut nimensä alle. Neuloin siinä aamulla huivia, kun katselin telkusta Innoa. Sain eilen enkun tehtävät postilaatikkoon asti ja nyt kaivoin esille kirjallisen etätehtävän ohjeet. Aiheena olisi "Vaikuttaminen asiakaspalvelutilanteessa". Miten sanaton viestintä ja arvot vaikuttavat asiakkaan tai myyjän käyttäytymiseen. Mitkä asiat voivat olla esteenä tuleeko kauppa vai ei. Joskus saattaa olla kiinni nenän asennosta puolin ja toisin.
Todella pimeetä. Ajattelin, että Ärrälle pienelle kävelylle. Ei kai enää. Jalkoja särkee. Saa nyt sitten nähdä, koska me aikuiset tullaan kipeäksi. En haluaisi miettiä koko asiaa, mutta eipä sitä pääse pakoon millään. Kovasti vaan valkosipulia.
Rauhallisia unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti